Barion Pixel
Title Image

Összetétel

Flaviee - szépség és egészség itala

A Flaviee megalkotásakor azokat az alkotóelemeket válogattuk össze, amik kiemelkedő hatékonyságúak a szépség, fiatalság, egészség és megfelelő immunitás megőrzésében!

Kollagén

Alkotóeleme a hajnak, bőrnek, körömnek, csontoknak, izmoknak, inaknak, porcoknak, csontoknak és fogaknak. Az idő előrehaladtával csökken a szervezet kollagén tartaléka, ami ráncok kialakulásához vezet, ízületi problémákhoz és egyéb betegségekhez vezethet. Ezért kiemelkedő jelentősége van a megfelelő kollagén bevitelnek, ha szeretnénk lassítani az öregedés jeleit, rugalmasabbá tenni bőrünket, erősíteni hajunkat és körmünket, miközben fényessé, ragyogóvá válnak. Nagyon kedvező hatása van a bélműködésre és az anyagcserére.

Hialuronsav

Az emberi szervezet minden sejtjében megtalálható, kiemelkedő vízmegkötő képességéről ismert. Fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságának, teltségének megőrzésében, az ízületek megfelelő működésében, hozzájárul a csont regenerációjához, porcvédő, segíti a sebgyógyulást, erős antioxidáns.

C-vitamin

Számos kedvező hatása mellett segít a szervezetnek kollagén felszívódásában és termelésében. Fokozza az immunrendszer működését.

D3-vitamin

Immunitás támogatásában, csontok, izmok és fogak egészségének fenntartásában kiemelkedő szerepe van. Segít csökkenteni a gyulladásokat, hozzájárul a sejtek képződéséhez.

Béta-Karotin

Szervezetünk A vitamint állít elő belőle, ami serkenti a sejtképződést, megelőzi és kijavítja a sérüléseket, károsodásokat és késlelteti az öregedést. Nagyon fontos a normális sejtosztódáshoz és az immunrendszer működéséhez. Antioxidáns. Napozás hatására bőrünknek gyönyörű színe lesz tőle, szolárium használatakor elősegíti a barnulást.

L-arginin

Nagyon fontos aminosav, elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez. Segít a zsírmentes izomtömeg építésében, a lerakódott zsír bontásában, támogatja a szervezetet a méreganyagok eltávolításában, hozzájárul a máj működéséhez, segíti a kollagén képződését. Javítja a kedélyállapotot.

Glicin

Segít a kollagén termelésben. A kollagént 35 %-ban glicin alkotja. Legfontosabb élettani hatása: az alvás. Javítja az alvás minőségét. Hatással van az izomépítésre.KÉRDÉSED VAN?